Artikelen door admin

Zomer Fair in Kleine Dom

Zoals jullie weten is de participatiespeeltuin in de Lange Nieuwstraat, de Kleine Dom, een speeltuin voor de hele buurt.
Om dit extra te benadrukken organiseren we aanstaande 24 juni een Zomer Fair met en voor de hele buurt.

Mooie video over Lange Nieuwstraat

BON heeft Jasper ter Mors gevraagd om een video te maken van de Lange Nieuwstraat en aangrenzende hofjes en steegjes. Het is een prachtige film geworden die u kunt zien op vimeo.com/274462326
Fijn als u deze film Parels van de Lange Nieuwstraat wilt delen met anderen. Het is de moeite waard.

Speeltuin Kleine Dom

Denk op zaterdag 7 april a.s. mee over de toekomst van participatiespeeltuin De Kleine Dom

De gemeente heeft de ambitie om de 21 beheerde speeltuinen te verzelfstandigen, ieder in hun eigen tempo. Dit geldt ook voor speeltuin De Kleine Dom. Hoogtijd om met bezoekers van de speeltuin en bewoners van de binnenstad na te denken over de toekomst van deze unieke plek in de stad.

SAMEN WERKT.

Ik wil graag de volgende website https://www.wijkconnect.com/utrecht/binnenstad/ onder jullie aandacht brengen. Organisatie Samen Binnenstad heeft deze site bedacht zodat wijkbewoners zelf kunnen bedenken en organiseren wat nodig is, fijn of gezellig is, of wat praktisch nodig is op het gebied van vrije tijd en ontmoeting.

Opknapbeurt

De gemeente voert vanaf 13 maart werkzaamheden uit in de Lange Nieuwstraat. Een aantal knelpunten die geconstateerd zijn bij een schouw van BON met vertegenwoordigers van de gemeente zullen aangepakt worden.

Nieuwjaarsborrel geslaagd

Sneeuw en een glad wegdek. De zaterdag ervoor zag het er even naar uit dat de nieuwjaarsborrel van de Lange Nieuwstraat op zondag 8 januari weinig bewoners ertoe zou verleiden hun gerieflijke woningen te verlaten. Maar klokslag drie uur op zondag was er geen sneeuwvlok meer te bekennen en begon de ruimte van Astare langzaam helemaal vol te lopen.De tafels stonden vol drank en schalen met oliebollen.