Informatieavond rattenplaag voor Dompleinbewoners

imageZie artikel RTV Utrecht:

” UTRECHT – Bewoners van het Domplein kampen met een rattenplaag.

Bij de werkzaamheden voor de schatkamers onder het Domplein (DOMunder) zijn oude rioleringen opgeruimd en vervangen. Dat heeft volgens de SP geleid tot de rattenplaag.

 

Bewoners hebben dit al ruim een jaar geleden gemeld en de gemeente heeft toen volgens SP’er Tim Schipper toegezegd dat er een gesprek zou komen over de te nemen maatregelen, maar dat heeft nooit plaatsgevonden, terwijl het probleem niet is opgelost.

Bewoners moeten nu zelf kostbare oplossingen te zoeken om de ratten uit hun huizen te weren, stelt de SP.  De SP-fractie vroeg het college eerder deze om  opheldering.  Volgende week donderdag heeft de gemeente een informatieavond georganiseerd, meldt De Stad Utrecht. ”

Meer informatie, klik hier

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *