Museumhotel

Op 14 oktober zijn de plannen voor een Museumhotel in de panden van Altrecht in het zuidelijk deel van de Lange Nieuwstaat bekend gemaakt. Niet iedereen was blij met de bouwplannen en het aantal kamers dat gerealiseerd gaat worden. Weerstand was er m.n. tegen de grootte van het project en de locatie van de entree recht tegenover de Beyerskameren.

BON wil graag met de buurtbewoners overleggen wat hun bezwaren zijn en deze gezamenlijk naar voren brengen bij de instanties die de plannen willen uitvoeren. Op woensdag 11 december gaat BON op bezoek bij Altrecht om te horen hoe men daar aankijkt tegen de voorgenomen bouwplannen.

Mensen die betrokken willen worden bij dit overleg, kunnen zich opgeven via info@langenieuwstraatutrecht.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *