Nieuwjaarstreffen 2020

Het was een druk bezochte en gezellige bijeenkomst 12 januari in Astare, waar we een gastvrij onderkomen hadden in het mooie kantoorpand in de Lange Nieuwstraat no 10. Heleen Schuttevaer nodigde met haar lied Lets dance alle buurtbewoners uit om al dansend het nieuwe jaar in te gaan en dat gebeurde massaal. Peter Bennemeer informeerde de aanwezigen over de laatste ontwikkelingen met betrekking tot de herinrichting van de straat. Het is nu definitief dat in april de spade de grond ingaat. In de zomer wordt het project afgerond. Het zal hard werken worden met de nodige overlast. Daarom treedt de gemeente in contact met bewoners en ondernemers om te zorgen dat alles en iedereen bereikbaar blijft gedurende de werkzaamheden. Informatie over de werkzaamheden kunt u vinden op de website van de gemeente.

Hieronder enkele foto’s van de bijeenkomst gemaakt door Anneke Bijkerk

Heleen Schuttevaer
Peter Bennemeer spreekt de buurt toe
jonge straatbewoner
bij Paps op de arm
Jelmer en Marinus
Erik legt uit…
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *